Vacature Spreekuurassistent


Oogkliniek Oog en Welzijn te Dokkum is op zoek naar een enthousiaste spreekuurassistent.

Wij zoeken per 1 januari 2020 een doktersassistent /spreekuur assistent m/v die ons team komt versterken. Het aantal uren per week is nog nader te bepalen in overleg (24 - 40 uur per week.) 


Functieomschrijving

Als spreekuurassistent zorg je voor een nauwkeurige voorbereiding en afhandeling van de spreekuren. Aan de telefoon sta je patiënten te woord en ben je verantwoordelijk voor het plannen van de spreekuren. Je voert zelfstandig medisch-technische handelingen (oogmetingen) uit en begeleidt patiënten pre- en postoperatief.  Je speelt daarin een belangrijke rol bij de begeleiding van de patiënt/begeleider en het regelen van het vervolgtraject. Je geeft informatie en uitleg over onderzoeken en behandelingen. Omdat je rouleert tussen de diverse werkzaamheden is de functie zeer afwisselend. 
 

Profiel

Diploma doktersassistent is een vereiste. Enige werkervaring is een pré. Je kunt goed overweg met de computer. Je bent in staat prioriteiten te stellen en je bent stressbestendig. Je stelt je proactief op en je beschikt over goede sociale en communicatieve vaardigheden. Je werkt kwaliteit- en servicegericht naar onze patiënten en collega’s. We verwachten een positieve bijdrage en inzet aan werkoverleggen, verbetertrajecten en scholing. Verder ben je flexibel, enthousiast en representatief.
 

Wat bieden wij?

  • Wij bieden een afwisselende en veelzijdige functie en een collegiale werksfeer.
  • De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO ZKN.


Inlichtingen

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Jamanda Bouma, coördinator secretariaat Oog & Welzijn, telefoon: 0519-760088 (maandag, dinsdag en donderdag) of per email: J.bouma@oogenwelzijn.nl


Solliciteren

Je motivatiebrief met curriculum vitae kun je per e-mail sturen naar: j.bouma@oogenwelzijn.nl voor 1 november 2019. De sollicitatiegesprekken vinden plaats in november 2019