Vacature Spreekuurassistent


Oogkliniek Oog en Welzijn is op zoek naar een enthousiaste spreekuurassistent (24-40 uur.)

Wegens uitbreiding van de werkzaamheden zoeken wij per 1 november/december 2022 een spreekuurassistent m/v die ons team komt versterken. Het aantal uren per week is nog nader te bepalen in overleg (24 - 40 uur per week.) 


Functieomschrijving

Als spreekuurassistent heb je een afwisselende functie waarbij je zorgdraagt voor een nauwkeurige voorbereiding en afhandeling van de spreekuren. Aan de telefoon sta je patiënten te woord en ben je verantwoordelijk voor het plannen van de spreekuren. Je geeft informatie en uitleg over onderzoeken en behandelingen en voert onder supervisie van de oogarts de eerste telefonische controle na de operaties uit. Je bent werkzaam op zowel onze locatie Grou als Dokkum. 
 

Profiel

Diploma doktersassistent is een pre, maar geen vereiste. Je hebt affiniteit met administratieve taken. Je kunt goed overweg met de computer. Je bent in staat prioriteiten te stellen en je bent stressbestendig. Je stelt je proactief op en je beschikt over goede sociale en communicatieve vaardigheden. Je werkt kwaliteit- en servicegericht naar onze patiënten en collega’s. We verwachten een positieve bijdrage en inzet aan werkoverleggen, verbetertrajecten en scholing. Verder ben je flexibel, enthousiast en representatief.
 

Wat bieden wij?

  • Wij bieden een afwisselende en veelzijdige functie en een collegiale werksfeer.
  • De arbeidsvoorwaarden en salaris zijn conform de CAO ZKN (FWG 35)

Ons team bestaat uit circa 45 collega's waaronder 4 oogartsen, 2 PA'ers, 4 optometristen, 4 orthoptisten, 8 TOA's en 14 spreekuurassistentes. 

Inlichtingen

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Jamanda Bouma, coördinator secretariaat Oog & Welzijn, telefoon: 0519-760088 (maandag, dinsdag en donderdag) of per email: J.bouma@oogenwelzijn.nl


Solliciteren

Je motivatiebrief met curriculum vitae kun je per e-mail sturen naar: j.bouma@oogenwelzijn.nl voor 15 oktober 2022. De sollicitatiegesprekken vinden plaats in de tweede helft van oktober 2022. Mocht je tijdens de sollicitatieprocedure vakantieplannen hebben, laat dit dan in je motivatiebrief weten, zodat wij kunnen proberen om daarbij rekening met jouw plannen te houden.