Vacature TOA (ook voor opticiens)


Oogkliniek Oog en Welzijn is op zoek naar een enthousiaste TOA (32-40 uur)

Wegens uitbreiding van de werkzaamheden zoeken wij een TOA (Technisch Oogheelkundig Assistent) m/v die ons team komt versterken. Het aantal uren per week is nog nader te bepalen in overleg (32- 40 uur per week.) 

Functieomschrijving

Als TOA heb je een afwisselende functie waarbij je de oogarts ondersteunt met de spreekuren door het zelfstandig afnemen van anamnese en het verrichten van visusbepalingen en refractieonderzoek. Ook voer je zelfstandig spreekuur uit waarbij je verschillende diagnostische onderzoeken met patiënten verricht zoals fundusfotografie, perimetrie en biometrie. Tijdens je werk zorg jij voor een gastvrije omgeving voor onze patiënten en geef je informatie en instructies. Je bent werkzaam op zowel onze locatie Grou als op locatie Dokkum. 

Profiel

Je hebt een MBO-opleiding Technisch Oogheelkundig Assistent succesvol afgerond;
Je bent opticien en wilt de deeltijd MBO-opleiding Technisch Oogheelkundig Assistent graag volgen;
Je hebt affiniteit met administratieve taken. Je kunt goed overweg met de computer. Je bent in staat prioriteiten te stellen en je bent stressbestendig. Je stelt je proactief op en je beschikt over goede sociale en communicatieve vaardigheden. Je werkt kwaliteit- en servicegericht naar onze patiënten en collega’s. We verwachten een positieve bijdrage en inzet aan werkoverleggen, verbetertrajecten en scholing. Verder ben je flexibel, enthousiast en representatief.

Wat bieden wij?

  • Een afwisselende en veelzijdige functie.
  • In een betrokken, dynamisch team op een fijne werkplek. 
  • De arbeidsvoorwaarden en salaris zijn conform de CAO ZKN (FWG 45)

Ons team bestaat uit circa 45 enthousiaste professionals in een harmonieuze samenwerking. Onze lijnen zijn kort, de organisatie is plat. Iedereen kent hier iedereen. Bij Oog en Welzijn staat een goede service voorop en is het welzijn van patiënten, maar zeker ook van onze medewerkers van onschatbare waarde.  


Inlichtingen en solliciteren

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Ineke Boxem (Kliniekmanager), tel. 06-22559461 of per email:  i.boxem@oogenwelzijn.nl  Als jij graag eerst eens een dagje mee wilt kijken, is dat ook zeker mogelijk. Je motivatiebrief met curriculum vitae kun je per e-mail sturen naar: i.boxem@oogenwelzijn.nl onder vermelding van de functienaam.