Nieuws overzicht

11 april kliniek gesloten

11 april kliniek gesloten

In verband met de kliniekmiddag zijn beide locaties aanstaande donderdag gesloten vanaf 12:00 uur. Voor spoed zijn we bereikbaar via tel. 0519-760088.

24 januari kliniek gesloten

24 januari kliniek gesloten

In verband met de kliniekmiddag zijn beide locaties aanstaande woensdag gesloten vanaf 12.00 uur. Voor spoed zijn wij bereikbaar via tel. 0519-760088.

Openingstijden feestdagen

Openingstijden feestdagen

Gewijzigde openingstijden rond de feestdagen: -de kliniek in Grou is gesloten vanaf 23 december t/m 1 januari.  -de kliniek in Dokkum is gesloten van 23 december t/m 27 december (woensdag) en van 30 december t/m 01 januari. Wij wensen u...

Locatie Grou gesloten zomervakantie

Locatie Grou gesloten zomervakantie

Tijdens de zomervakantie is locatie Grou gesloten vanaf maandag 7 augustus t/m vrijdag 25 augustus 2023. Spoedpatienten kunnen terecht op locatie Dokkum. Voor openingstijden locatie Dokkum en/of contact klik hier.  

11 mei klinieken gesloten

11 mei klinieken gesloten

In verband met de kliniekmiddag zijn donderdagmiddag 11 mei as. beide locaties gesloten vanaf 12.00 uur. Voor spoed zijn wij bereikbaar via tel. 0519-760088.

Collega's gezocht!

Collega's gezocht!

Wij zijn op zoek naar nieuwe collega's.  Geinteresseerd in werken bij Oog en Welzijn? Klik dan hierboven op de kop "vacatures" en bekijk onze vacatures.

Duurzaamheid!

Duurzaamheid!

Ook wij denken aan het milieu! Uit recent wetenschappelijk onderzoek is gebleken dat het dragen van een semi-steriele wegwerpjassen door de patiënt van geen enkele invloed is op de kwaliteit, veiligheid en uitkomst van een staaroperatie. Om...

NOG visitatie

NOG visitatie

Op vrijdag 19 maart zijn onze oogartsen gevisiteerd door de NOG. De gevisiteerde oogartsen zijn allen met vlag en wimpel geslaagd en de ook organisatie Oog en Welzijn heeft veel complimenten in ontvangst kunnen nemen over de wijze waarop wij de...