Vacature Oogarts


Oogkliniek Oog en Welzijn is op zoek naar enthousiaste oogartsen

Voor onze fantastische oogklinieken in Dokkum en Grou zijn we voortdurend op zoek naar enthousiaste en allround oogartsen, zowel tijdelijk als vast. Onze formule slaat aan, wij ontvangen verwijzingen van heinde en ver. Het verzorgingsgebied is Friesland en het breidt zich uit naar westelijk Groningen en de andere regio’s.

Het team oogartsen Oog en Welzijn bestaat momenteel uit 7 oogartsen. Zij oefenen de oogheelkunde in de volle breedte uit.
Speerpunten zijn momenteel cataract, maculadegeneratie, glaucoom en ooglidchirurgie.

De spreekuren worden volledig ondersteund door 1 physician assitant, 2 optometristen, 2 orthoptisten, 4 toa’s, 5 doktersassistentes en 4 operatieassistentes. De meeste van deze medewerkers hebben ook eigen spreekuren. De physician assistant werkt conform de NOG normen en heeft een eigen (behandel)spreekuur voor intravitreale injecties. Sinds begin dit jaar is Oog en Welzijn erkend als officieel leerbedrijf.

Onze kliniek in Dokkum is uitgerust met twee volwaardige operatiekamers met laminar air flow en elk een plafond microscoop. De operateur heeft de mogelijkheid om gelijktijdig van twee operatieteams gebruik te maken en van twee operatiekamers. Het is ook mogelijk om twee operateurs tegelijkertijd te faciliteren. De oogkliniek in Grou is uitgerust met de nieuwste diagnostische apparatuur, vijf behandelkamers en een wachtkamer met een fantastisch uitzicht op de Friese weilanden.

De polikliniek in Dokkum is met 7 onderzoekskamers, 4 kamers voor aanvullende diagnostiek en een laserruimte werkelijk state-of-the-art. Wij werken sinds 1998 papierloos. Het beste en meest gebruiksvriendelijke EPD is mede door ons en helemaal voor ons ontwikkeld. Vanaf ieder werkstation zijn beeldvormende onderzoeken en perimetrie data te benaderen met ondermeer EyeSuite software.
 • Wij beschikken over Nidek AngioScan en OCT angiografie. Non invasieve angiografie binnen 2,9 seconden is bij ons de norm.
 • Onze perimeter is de nieuwste HS Octopus 900.
 • De gecombineerde YAG-SLT laser is fonkelnieuw.
 • Er wordt niet beknibbeld op nieuwe investeringen ten behoeve van kwaliteit en innovatie.

Heeft u wensen ten aanzien van diagnostische of therapeutische apparatuur en voorzieningen waarover wij niet beschikken: wij staan klaar om het ter beschikking te stellen.Nog veel belangrijker dan onze voortreffelijke instrumentele voorzieningen is dat ons team bestaat uit 35 enthousiaste professionals in een harmonieuze samenwerking. Onze lijnen zijn kort, de organisatie is plat. Iedereen kent hier iedereen.Bij Oog en Welzijn staat een goede service voorop en zijn de wachtlijsten kort.


Functieomschrijving

Wij zoeken een enthousiaste oogarts die het een uitdaging vindt om samen met collega’s de oogheelkunde verder te ontwikkelen. U kunt zich goed aanpassen aan een snel veranderende omgeving en ziet nieuwe mogelijkheden binnen een groeiende kliniek. U bent bereid om zowel in Grou als Dokkum aan de slag te gaan.
 

Functie-eisen

Uw profiel voor een tijdelijke functie: (4-10 maanden)
 • Enthousiaste allround oogarts
 • Uitermate klant- en servicegericht
 • Goede communicatieve en sociale vaardigheden
 • Flexibel
 • Ruime ervaring in de algemene oogheelkunde
 • Opereren mag, maar hoeft niet
Uw profiel voor een vaste functie:
 • Enthousiaste allround oogarts
 • Uitermate klant- en servicegericht
 • Goede communicatieve en sociale vaardigheden
 • Gedreven, eigentijds, ambitieus en flexibel
 • Ook als jonge klare bent u meer dan welkom: u kunt rekenen op onbeperkte geduldige training ook op operatief gebied.
 

Aanvullende informatie

Wonen in onze omgeving is lachwekkend goedkoop.
De lucht is hier nog fris. Wij leven hier permanent in een recreatiegebied. Een van de mooiste plekken van het land.
Leeuwarden ligt een half uur verwijderd van Dokkum. Groningen is drie kwartier rijden. Grou ligt centraal in Friesland en onze oogkliniek ligt pal aan de A32 tussen Heerenveen en Leeuwarden. Wij genieten van een perfecte bereikbaarheid.

Oog en Welzijn hanteert geen intrede tarief voor vrije vestiging. Zo houdt u uw middelen vrij voor uzelf.

Geen goodwill gedoe.

Part time of full time werkverband, vrije vestiging of loondienst, het is allemaal mogelijk.

Voor verdere informatie kunt u zich wenden tot de heer Ids F.Jousma, telefoonnummer: 06-40119962 of via email: i.f.jousma@oogenwelzijn.nl