Vacature optometrist

Oogkliniek Oog en Welzijn is op zoek naar een enthousiaste optometrist (24-40 uur)

Wegens uitbreiding van de werkzaamheden zoeken wij een optometrist m/v die ons team komt versterken. Het aantal uren per week is nog nader te bepalen in overleg (24 - 40 uur per week.) 

Functieomschrijving

Als optometrist verricht je onderzoek, diagnostiek en behandeling van patiënten met functionele oogstoornissen en -afwijkingen na verwijzing door een behandelend arts. Je werkt hierbij samen met en ondersteunt de oogartsen bij de dagelijkse werkzaamheden. Je ontvangt onze patiënten gastvrij en begeleidt en informeert de patiënten over de behandelingen die worden uitgevoerd. Het is een brede functie waarin verwacht wordt dat zelfstandigheid en efficiency voorop staan. De patiënt staat altijd centraal met als doel het beste advies en vanuit daar de meest geschikte oplossing te bieden. Je legt onderzoeks- en behandelgegevens vast in het registratiesysteem. Je verricht zelfstandig optometriespreekuren en begeleidt oogheelkundige spreekuren. 

Profiel

Je hebt een afgeronde opleiding optometrie en bent op de hoogte van ontwikkelingen binnen je eigen vakgebied. Je kunt zelfstandig optometrische diagnoses stellen en behandelingen bepalen. Verder kun je goed prioriteiten stellen binnen de uit te voeren werkzaamheden, heb je goede luister- en gespreksvaardigheden, invoelingsvermogen, tact en aandacht. Daarnaast ben je representatief, nauwkeurig, ordelijk en stressbestendig.

Wat bieden wij?

  • Een afwisselende en veelzijdige functie.
  • In een betrokken, dynamisch team op een fijne werkplek. 
  • De arbeidsvoorwaarden en salaris zijn conform de CAO ZKN (FWG 55)

Ons team bestaat uit circa 45 enthousiaste professionals in een harmonieuze samenwerking. Onze lijnen zijn kort, de organisatie is plat. Iedereen kent hier iedereen. Bij Oog en Welzijn staat een goede service voorop en is het welzijn van patiënten, maar zeker ook van onze medewerkers van onschatbare waarde.  


Inlichtingen en solliciteren

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Ineke Boxem (Kliniekmanager), tel. 06-22559461 of per email: i.boxem@oogenwelzijn.nl  Als jij graag eerst eens een dagje mee wilt kijken, is dat ook zeker mogelijk. 
Je motivatiebrief met curriculum vitae kun je per e-mail sturen naar: i.boxem@oogenwelzijn.nl onder vermelding van de functienaam.