Vacature optometrist


Oogkliniek Oog en Welzijn is op zoek naar een enthousiaste optometrist (24-40 uur.)

Wegens uitbreiding van de werkzaamheden zoeken wij per 1 augustus/september 2022 een optometrist m/v die ons team komt versterken. Het aantal uren per week is nog nader te bepalen in overleg (24 - 40 uur per week.) 


Functieomschrijving

Als optometrist verricht je onderzoek, diagnostiek en behandeling van patiënten met functionele oogstoornissen en -afwijkingen na verwijzing door een behandelend arts. Je werkt hierbij samen met en ondersteunt de oogartsen bij de dagelijkse werkzaamheden. Je ontvangt, begeleidt en informeert de patiënten over de behandelingen die worden uitgevoerd. Het is een brede functie waarin verwacht wordt dat zelfstandigheid en efficiency voorop staan. De patiënt staat altijd centraal met als doel het beste advies en vanuit daar de meest geschikte oplossing te bieden. Je legt onderzoeks- en behandelgegevens vast in het registratiesysteem. Je verricht zelfstandig optometriespreekuren en begeleidt oogheelkundige spreekuren.


Profiel

Je hebt een afgeronde opleiding optometrie en bent op de hoogte van ontwikkelingen binnen je eigen vakgebied. Je kunt zelfstandig optometrische diagnoses stellen en behandelingen bepalen. Verder kun je goed prioriteiten stellen binnen de uit te voeren werkzaamheden, heb je goede luister- en gespreksvaardigheden, invoelingsvermogen, tact en aandacht. Daarnaast ben je representatief, nauwkeurig, ordelijk en stressbestendig.


De organisatie

Oog en Welzijn heeft biedt in de regio op twee locaties oogheelkundige zorg. De hoofdvestiging is in Dokkum, waar ook de operaties plaatsvinden. In Grou worden spreekuren gehouden, maar vinden ook kleine poliklinische ingrepen plaats. Het team bestaat uit vier oogartsen, twee physician assistants, vier optometristen, drie orthoptisten, acht toa’s en meerdere spreekuurassistentes. 


Wat bieden wij?

  • Wij bieden een afwisselende en veelzijdige functie en een collegiale werksfeer.
  • De arbeidsvoorwaarden en salaris zijn conform de CAO ZKN (FWG 55)
 


Inlichtingen

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Ineke Boxem, kliniekmanager Oog & Welzijn, telefoon: 06 22559461 of per email: m.devries@oogenwelzijn.nl


Solliciteren

Je motivatiebrief met curriculum vitae kun je per e-mail sturen naar: i.boxem@oogenwelzijn.nl voor 1 juli 2022. De sollicitatiegesprekken vinden plaats in juli 2022. Mocht je tijdens de sollicitatieprocedure vakantieplannen hebben, laat dit dan in je motivatiebrief weten, zodat wij kunnen proberen om daarbij rekening met jouw plannen te houden.